Hot Heros & Esa Kotilainen on Validi Karkian vuoden eka

145
lukukertaa

Validi Karkian vuosi 2022 starttaa kihelmöivällä genrerajoja murtavalla kollaboraatiolla. Yhteistyötä Iro Haarlan, Hannibalin ja Janne Laurilan kanssa tehnyt Tampereen virallinen jazz-trio Hot Heros soittaa nyt ensimmäistä kertaa säveltäjä-kosketinvelho Esa Kotilaisen kanssa. Kotilainen tunnetaan mittavasta urastaan oman musiikin parissa, sekä muun muassa Wigwamin, Hectorin ja Tasavallan Presidentin kokoonpanoista. Myös Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Suomen Kansallisoopperassa soittaneelle Kotilaiselle presidentti Tarja Halonen myönsi Director musices -arvonimen vuonna 2000. Tuorein soololevynsä Unisali rytmiryhmänään Anssi Nykänen ja Lauri Porra julkaistiin viime syyskuussa.
Hot Heros eli porilaislähtöinen saksofonisti Sami Sippola, basisti Ville Rauhala ja lyömäsoittaja Janne Tuomi tekee universumin ensiesiintymisensä Kotilaisen kanssa Porissa Validi Karkia -klubin kevätkauden avajaiskonsertissa. Luvassa on uusia sfäärejä elektronisen musiikin ja luomuisan jazzin leikkauspinnoilla.

Su 09.01.2022
Validi Karkia esittää:
HOT HEROS & ESA KOTILAINEN
Esa Kotilainen, kosketinsoittimet
Sami Sippola, saksofoni
Ville Rauhala, kontrabasso
Janne Tuomi, lyömäsoittimet

Porin Raatihuoneen sali, Hallituskatu 9
Lippuvaraukset: kukkesand@hotmail.com