AINON Jyväskylän taidemuseolla 22.10.

126
lukukertaa

Sellisti Aino Juutilaisen luotsaama AINON esiintyy Jazz Jkl Live -konserttisarjassa perjantaina 22.10. Jyväskylän taidemuseolla klo 18. Onnistuneesta jazzin ja klassisen musiikin synteesistä kiitellyn yhtyeen debyyttilevy Drought julkaistiin vuonna 2020. Tänä syksynä AINON on kiertänyt kotimaata laajasti suomalais-ranskalaisella Vapaat äänet -yhteiskiertueella, ja tekee rupeaman vanavedessä nyt vierailun Jyväskyläänkin.

AINON on vuonna 2017 perustettu yhtye, jonka vapaasti virtaavassa musiikissa on vaikutteita nykymusiikista, jazzista ja länsimaisesta taidemusiikista. Aino Juutilaisen sellon lisäksi yhtyeen sointiväriä määrittää Satu-Maija Aallon viulut, Suvi Linnovaaran puupuhaltimet ja Joonas Leppäsen rummut. Erityislaatuinen yhtye on löytänyt oman paikkansa kotimaan musiikkikentällä ja konsertoinut ahkeraan. Ilmaisuvoimaisen ja kiehtovan äänikirjon luova yhtye esiintyy taidemuseolla Yrjö Saarisen Värinäkyjä -näyttelyn maisemoimana, johon on samalla on mahdollisuus tutustua. 

Aino Juutilainen – sello
Satu-Maija Aalto – viulu, alttoviulu, laulu
Suvi Linnovaara – saksofoni, klarinetti, huilu
Joonas Leppänen – rummut

Jazz Jkl Live: AINON Jyväskylän taidemuseolla pe 22.10.2021  klo 18. Liput 15/10€.
Tilaisuudessa on 100 hengen yleisörajoitus. Pääsylippuja voi varata veloituksetta ennakkoontäältä.

Tapahtuma Facebookissa