We Jazz julkaisee Tampo-yhtyeen lattarijazzia seitsentuumaisella singlellä

354
lukukertaa

We Jazz -levymerkin seiskatuumaisten vinyylisinkkujen sarja jatkuu. 11.6. näki päivänvalon Tampon cumbialla marinoitua rytmimusiikkia sisältävä kappalepari Keumgang ja Tampomambo.

We Jazz Recordsilla on ilo esitellä mystisen Tampo-yhtyeen psykedeelistä rytmimusiikkia osana seitsentuumaisten vinyylisinkkujensa sarjaa. Tuore julkaisu sisältää kaksi lattarijazzin inspiroimaa kappaletta, Keumgang ja Tampomambo, joissa on kuultavissa kaikuja niin cumbia-musiikin kuin mambonkin maailmoista. Urkuri KustiVuorisen kiehtovat sävellykset ovat herättäneet ennakkoon laajaa ihastusta niin meillä kuin muualla. Julkaisun ovat noteeranneet muun muassa arvostettu Bandcamp Weekly -ohjelma, musiikkisivusto Flea Market Funk sekä DJ:t Klaus WingIDA Helsingin aalloilla ja Radio Helsingin Miia Laine Kaiken Maailman kappaleita -ohjelmassaan. 

Keumgang/Tampomambo kuunneltavissa suoratoistopalveluissa: http://spoti.fi/3vk4aFO

Keumgang/Tampomambo julkaistiin 11.6.2021 fyysisessä formaatissa sekä kaikissa digitaalisissa kuuntelualustoissa. Seiskatuumainen single on varustettu lämpöpainetulla etiketillä ja pakattu tyylikkääseen luonnonruskeaan paperisleeveen.

Singlestä sanottua:

”A solid cut from start to Finnish. It’s got personality and you can imagine sitting in Helsinki on a Friday night, drinking a beer and listening to this mysterious band get down. Top notch stuff my friends.”
– Flea Market Funk

”We Jazz Records continues to push forward with ear opening, jaw dropping releases from artists on their label. The latest release by Tampo is a perfect example of exactly what we mean when we say, crate essential and definitely needs your attention.”
– Nostalgia King

”Ouf! Two super-heavy tracks right here! Love the whole vibe and big, blown out analogue production. Superb.”
– Quinton Scott / Strut Records

Tampo: Keumgang/Tampomambo
We Jazz Records 7″/digi (WJ0715)
julkaisupäivä: 11.6.2021
jakelu: We Jazz (Suomi) / Kudos Distribution (muu maailma)
http://wejazzrecords.bandcamp.com/album/keumgang-tampomambo
#wejazzrecords

A. Keumgang (FIWJZ2100018)
B. Tampomambo (FIWJZ2100019)

Tampo
Kusti Vuorinen, urut / Eero ”Safka” Pekkonen, haitari / Ville Vallila, basso / Simo Laihonen, perkussiot / Sebastian Krühn, perkussiot / Janne Moilanen, perkussiot

Sävellykset: Kusti Vuorinen 

Julkaistu yhteistyössä Helmi Levyt -labelin kanssa.